innerbnner

Seageras intelligenta kameralarm  anpassad för utomhusmiljöer

Fem anledningar till att välja Seageras bygglarm

 • Unik säkerhetslösning för byggarbetsplatser med trådlösa kameradetektorer och fasta kameror.
 • Skräddarsydd säkerhetslösning
 • Kopplad till larmcentral med väktaråtgärd
 • Nöjdgaranti på vår standardpaket
 • Först i Sverige med hybrid AI bygglarm
imggg

Våra andra säkerhetstjänster

icn1Hemlarm

Skydda ditt hem mot inbrott och andra oönskade händelser.

icn2Företagslarm

Skydda ditt företag med pålitligt och effektivt företagslarm.

icn3Bygglarm

Maximal säkerhet på din byggarbetsplats med intelligent teknik.

icn4Kameraövervakning

Kameraövervakning med intelligent analys för en tryggare miljö.

Upptäck Seageras nästagenerations bygglarm med kamera

Vårt unika kameralarmsystem för byggarbetsplatser och utomhusmiljöer är kombinerat med ett brett sortiment av säkerhetsprodukter.

Seagera erbjuder en smart byggsäkerhetslösning med nästa generations bygglarm utrustade med kameror. Vi kombinerar trådlösa kameradetektorer och fasta live-kameror för att övervaka hela din byggarbetsplats och erbjuder tillval som radar och högtalare för förbättrad säkerhet.

icn5

Seageras intelligenta bygglarm med kamera

Nedan beskriver vi våra intelligenta säkerhetsprodukter som är speciellt anpassade för utomhusmiljöer och som ger ett högt skydd mot obehöriga.
icn6

Sentinel construction protect

Larmpaket från 499:-/månad
 • Trådlösa kameradetektor – Med en imponerande batteritid på upp till fem år och en överlägsen detekteringsräckvidd på upp till 15 meter, är perfekt lämpade för att punktbevaka specifika områden effektivt
 • Värmekamera - Med hjälp av AI-analys kan vi detektera kroppsvärme samt brand. Detta är en mycket effektivt hjälpmedel för långdistansdetektering och för snabb identifiering av eld.
 • Roterande kamera - Även kallad PTZ-kamera, kan rotera i 360 grader och användas i ett patrulleringsläge för att övervaka olika områden och snabbt följa personer som detekteras med hjälp av AI analys..
 • Fasta Live kameror – Med hjälp av våra fasta kameror som placeras strategiskt kan vi enkelt detektera mänskligt rörelse.
icn7

Sentinel construction tillvalstjänster

Gör ditt larmsystem ännu säkrare med våra intelligenta produkter.
 • Högtalare – Möjliggör för operatören att snabbt och enkelt vid detektering utföra utrop för att skrämma bort tjuven från området. Detta resulterar i att vi omedelbart och effektivt avbryter inbrottet
 • Dimgenerator - Genom att fylla exempelvis en container med rök avbryter vi omedelbart inbrottet. Eftersom du inte kan se något, kan du heller inte stjäla något.
 • Radarn - Är ett utav våra intelligenta lösningar för stora områden som behöver skyddas. Med hjälp av intelligent mjukvara kan vi enkelt detektera när någon tar sig in på ett område.
 • Magnetkontakt – När dörr/fönster öppnas avbryts magnetfältet mellan magneten och sensorn, vilket skickar en signal till säkerhetssystemet att något har öppnats.

Skräddarsydd säkerhetsplan

Vi prioriterar säkerhetsplanering och anpassar våra lösningar efter dina specifika behov på bygget. En grundlig säkerhetsanalys på plats är en viktig del i processen för att utveckla den perfekta lösningen för din byggarbetsplats. Vi tillhandahåller personliga koder och kontaktuppgifter till larmcentralen för alla ansvariga samt anpassar systemet efter dina arbetsscheman på bygget, så att larmsystemet fungerar optimalt.

icn

Expertis inom utomhusskydd

Vi har över tio års erfarenhet inom säkerhetsbranschen och erbjuder ett brett sortiment av säkerhetsprodukter för att ge dig ett komplett inbrottskydd. Vi kombinerar trådlösa kameradetektorer och fasta live-kameror med AI-teknik, radar och högtalare för att snabbt detektera och avskräcka tjuvar. Med våra lösningar får du en effektiv och flexibel säkerhetslösning för din byggarbetsplats. Vi börjar alltid med en skräddarsydd säkerhetsanalys för att säkerställa att du får den säkerhetslösning som passar just dina behov.

icn1

Heltäckande säkerhetslösning med väktarsamarbete

Vi förstår att snabb respons vid larm kan vara avgörande. Därför samarbetar vi med alla väktarbolag i Sverige för att kunna välja det närmaste till din byggarbetsplats vid larm. Vi säkerställer att du alltid får högsta nivån av trygghet och säkerhet med vår heltäckande säkerhetslösning. Genom att kombinera våra intelligenta bygglarm med vårt väktarsamarbete skapar vi en trygg och säker byggarbetsplats för dig.

icn2

Vad händer när larmet går ?

Nedanför beskriver vi vad som händer när larmet utlöses från ditt säkerhetssystem i tre enkla steg.
nar1

Identifierar larmet

När larmet utlöses skickas omedelbart bilder och annan viktig information till larmcentralen för att fastställa orsaken till larmet.
nar2

Larmopratören analyserar larmorsak

Larmoperatören analyserar de bilder och information som har skickats från ditt säkerhetssystem för att faställa larmorsak.
nar3

Larmoperatören vidtar åtgärder vid larm.

Du har direkt kontakt med larmoperatören vid både skarpa och falska larm, och denne agerar enligt dina önskemål. Vid skarpa larm kontaktas Polis och väktare.

Vanliga frågor om våra bygglarm

Vad är ett bygglarm?

Ett bygglarm är ett temporärt larmsystem som skyddar områden såsom byggarbetsplatser, containrar eller byggställningar mot obehöriga intrång.

Varför behöver jag ett bygglarm?

Byggarbetsplatser är ofta utsatta för stölder och vandalisering, vilket kan leda till förseningar och högre projektomkostnader. Med ett bygglarm med kamera från Seagera Security får du ett intelligent helhetskydd som fokuserar på tre aspekter: detektera, avskräcka och åtgärda.

Vilka olika typer av bygglarm finns det?

Tekniken har utvecklats från traditionella detektorer till intelligenta kameralarm med AI-analys som minimerar falska larm. Vi erbjuder ett brett sortiment av teknik, från radar till fasta och trådlösa kameralarmprodukter, som tillsammans skapar en helhetslösning för att skydda alla typer av utomhusmiljöer.

Vilken typ av kamera är bäst för ett bygglarm?

För att kunna besvara vilken kamera som är bäst för din byggarbetsplats, behöver vi först genomföra en säkerhetsanalys på plats för att identifiera dina specifika behov. Efter analysen kan vi skräddarsy ett system baserat på dina krav och erbjuda en optimal säkerhetslösning för din byggarbetsplats.

Vad händer om larmet går på natten när jag sover?

Alla våra bygglarm är anslutna till en larmcentral som övervakar dygnet runt. Vid larm agerar larmoperatören och vidtar lämpliga åtgärder. Du bestämmer själv om du vill att larmoperatören ska kontakta dig vid larm för att informera om händelsen och vilka åtgärder som vidtagits, eller om du föredrar att ta del av väktarrapporten i efterhand. Oavsett ditt val kommer larmoperatören att vidta rätt åtgärd omedelbart när larmet når larmcentralen.

Är bygglarmet enkelt att hantera ?

Våra bygglarm är mycket enkla att hantera, och i många fall anpassar vi systemet så att det följer en schemalagd rutin. För att aktivera eller inaktivera kameralarmet behöver du bara trycka på en knapp..

Hur lång tid tar det att installera ert bygglarm med kamera?

Installationen tar vanligtvis några timmar och planeras i förväg tillsammans med dig. Vi lägger extra tid på att säkerställa att systemet fungerar optimalt och instruerar dig om hur det fungerar.

Gratis säkerhetsrådgivning från Seagera Security

Gratis säkerhetsrådgivning hos Seagera Security

Vi erbjuder kostnadsfri säkerhetsrådgivning för att hjälpa dig hitta den bästa lösningen.
Tillsammans tar vi fram en skräddarsydd lösning för just din byggarbetsplats eller annan utomhusmiljö som behöver skyddas.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka en kostnadsfri säkerhetsrådgivning

När du klickar på "skicka" godkänner du vår integritetspolicy
Tack! Vi återkommer till dig snarast.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
nar4

Supporten är kärnan  i vår verksamhet.

Vi finns här för dig dygnet runt

Vi är tillgängliga för dig dygnet runt och erbjuder både jour och kundservice för att skapa trygghet och enkelhet för dig. Vi tror att säkerhet ska vara enkelt och vår ideologi är att du ska kunna fokusera på det du är bra på medan vi tar hand om det vi är experter på - nämligen säkerhet. Du kan även kontakta oss via e-post när som helst på dygnet.

nar5