inner-bnnr

Skydda företaget mot inbrott Kostnadsfri larminstallation

Fem anledningar till att välja Seageras företagslarm

 • Fri installation
 • Kopplad till larmcentral, dygnet runt
 • Vi erbjuder fri support vid eventuella fel
 • Fria väktarutryckningar vid verifierat larm
 • Anpassade larmsystem för dina specifika behov.
imgg1

Våra andra säkerhetstjänster

icnn-1Hemlarm

Skydda ditt hem mot inbrott och andra oönskade händelser.

icnn-1Företagslarm

Skydda ditt företag med pålitligt och effektivt företagslarm.

icnn-1Bygglarm

Maximal säkerhet på din byggarbetsplats med intelligent teknik.

icnn-1Kameraövervakning

Kameraövervakning med intelligent analys för en tryggare miljö.

Skräddarsydda larmsystem för optimal säkerhet

Maximera säkerheten med ett larmsystem
skräddarsytt för just dina behov.

Vi samarbetar med flera olika larmtillverkare för att kunna erbjuda ett brett utbud av larmsystem med olika funktioner,dessutom erbjuder vi kostnadsfri installation av ditt larmsystem. Våra erfarna säkerhetskonsulter hjälper dig att hitta det perfekta larmsystemet som passar just din verksamhet.

imgg2

Seageras mångsidiga larmsystem

Nedan ser du vårt standard larm-paket med fri installation, där du även har möjlighet att lägga till extra tjänster för att öka säkerheten ytterligare.
imgg3

Sentinel protect larmpaket

Fri installation och 499:-/månad
 • Larmlösningen innehåller: 2 Kameradetektorer,
  1 Magnetkontakt, 1 Manöverpanel, 1 Siren, Larmdekaler
 • Uppkopplad: Mot larmcentral med fri väktaråtgärd vid verifierad larm
 • Enkel hantering: Styr ditt larmsystem med
  mobilen eller manöverpanelen och få information om när larmet aktiverades samt vem som aktiverade och inaktiverade.
imgg3

Sentinel tillvalstjänster

Gör ditt larmsystem ännu säkrare med våra intelligenta produkter.
 • Dimgenerator: Avbryt inbrottet på sekunden. Osynlig rök fyller lokalen och förhindrar tjuven från att se och stjäla något.
 • Sentinel LIVE: Har du live-kameror som är kopplade till larmcentralen. Vid larm kan larmoperatören på larmcentralen direkt se vad som händer på plats och agera omedelbart
 • Sentinel högtalare: Vid larm så kan larmoperatören på larmcentralen prata ut som är otroligt avskräckande.

Åtgärder vid larm med väktare.

När Seageras larmsystem aktiveras i din verksamhet och larmoperatören bedömer att åtgärder behövs på plats, skickas omedelbart en väktare till din verksamhet för att säkra upp området. Väktarens främsta uppgift är att identifiera vad som orsakade larmet och samarbeta med både polis och larmoperatören för att ge ytterligare information om vad som har hänt. Om det finns skador på rutor eller annat material, säkrar väktaren upp dessa med skyddsmaterial. Larmoperatören håller dig kontinuerligt uppdaterad om vad som händer.

imgg4

Professionell installation
av ditt säkerhetssystem.

Hos Seagera ser vi till att ditt säkerhetssystem installeras på rätt sätt för att maximera skyddet för dig. Vi arbetar enligt tillverkarens normer och regler för att säkerställa att installationen är korrekt och att larmsystemet fungerar som det ska. Våra installatörer är utbildade och certifierade av tillverkarna för att kunna garantera en säker och professionell installation. Vi är stolta över att kontinuerligt delta i tillverkarnas utbildningar för att alltid vara uppdaterade om den senaste tekniken och de bästa metoderna för installation. Med vår trygga och professionella installation kan du känna dig säker på att ditt larmsystem fungerar optimalt och skyddar din verksamhet dygnet runt.

imgg5

Lägg till flera detektorer och anpassa systemet efter dina behov

Med våra larmsystem har du möjlighet att lägga till flera detektorer för att öka säkerheten och skapa en anpassad lösning som passar just dina behov. Vi har ett brett utbud av detektorer för att täcka olika områden och identifiera olika typer av hot, såsom rörelse, glasbrott, brand och vattenläckage. Genom att skräddarsy ditt larmsystem och anpassa det efter dina unika behov kan du känna dig trygg och säker i din verksamhet. Våra professionella installatörer hjälper dig att välja rätt detektorer och placera dem på strategiska platser för att maximera effektiviteten.

imgg6

Vad händer när larmet går ?

Nedanför beskriver vi vad som händer när larmet utlöses från ditt säkerhetssystem i tre enkla steg.
imgg7

Identifierar larmet

När larmet utlöses skickas omedelbart bilder och annan viktig information till larmcentralen för att fastställa orsaken till larmet.
imgg8

Larmopratören analyserar larmorsak

Larmoperatören analyserar de bilder och information som har skickats från ditt säkerhetssystem för att faställa larmorsak.
imgg9

Larmoperatören vidtar åtgärder vid larm.

Vid ett skarpt larm kontaktas Polis och väktare, medans ett falskt larm avbryts utan åtgärd. Larmoperatören håller dig uppdaterad

Vanliga frågor om våra företagslarm

Vad kostar Sentinel protection larmpaket?

Vi på Seagera erbjuder kostnadsfri installation av vårt Sentinel protection larmpaket, där du endast betalar månadsavgiften på 499 kr. Det ger dig en pålitlig och effektiv säkerhetslösning till ett överkomligt pris. Om du önskar ytterligare anpassning av systemet med extra kameradetektorer eller andra tillbehör tillkommer extra kostnader. Vi hjälper gärna till att hitta den bästa lösningen för dina behov och budget. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter så berättar vi mer.

Vad är Sentinel LIVE?

Sentinel Live är en kameratjänst från Seagera som möjliggör för larmoperatören att se live vad som sker på plats vid ett larm eller överfall. Detta gör det möjligt för operatören att ha kontinuerlig överblick över larmorsaken i realtid. Vid ett skarpt larm håller operatören Polis och väktare uppdaterade om vad som sker på plats. Om det finns högtalare kan operatören utföra larmutrop för att skrämma bort inkräktaren.

Jag är inte tekniskt av mig kan jag ändå ha ett larmsystem?

Våra larmsystem är designade för att vara enkla att använda och kräver ingen teknisk kunskap. Vi guidar dig genom hela processen, från val av larmsystem till installation och användning. Dessutom finns vårt supportteam alltid till hands för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem. Så även om du inte har teknisk kunskap kan du ha fullt skydd med våra larmsystem.s

Gratis säkerhetsrådgivning
hos Seagera security

Vi erbjuder gratis säkerhetsrådgivning för att hjälpa dig hitta den bästa säkerhetslösningen för dina behov. Vårt kunniga team analyserar din situation och rekommenderar skräddarsydda lösningar för optimalt skydd.

Kontakta oss idag för att boka din kostnadsfria säkerhetsrådgivning och upplev hur Seagera Securitys intelligenta lösningar ger dig en tryggare vardag.

När du klickar på "skicka" godkänner du vår integritetspolicy
Tack! Vi återkommer till dig snarast.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
imgg10

Supporten är kärnan  i vår verksamhet.

Vi finns här för dig dygnet runt

Vi är tillgängliga för dig dygnet runt och erbjuder både jour och kundservice för att skapa trygghet och enkelhet för dig. Vi tror att säkerhet ska vara enkelt och vår ideologi är att du ska kunna fokusera på det du är bra på medan vi tar hand om det vi är experter på - nämligen säkerhet. Du kan även kontakta oss via e-post när som helst på dygnet.

imgg11