innrbnner

Kontakta oss

Vi på Seagera Security finns här för att hjälpa dig. Vi är tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig den support du behöver för att hålla dig trygg och skyddad.

Våra Kontaktuppgifter

Vi på Seagera security är här för att hjälpa dig med dina säkerhetsbehov och svara på eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss via någon av följande metoder:
lc
  • Huvudkontor

    Kapellplatsen 3 411 32 Göteborg
  • Postadress

    Box 7097, 40232 göteborg
ph
mail

Vanliga frågor

Jag planerar att flytta, hur hanterar jag larmet?

Om du ska flytta, vänligen kontakta vår kundtjänst så snabbt som möjligt. Vi kommer att ta emot dina uppgifter och boka en tid för nedmontering av ditt larmsystem, för att sedan installera det på din nya adress. Vi är här för att säkerställa en smidig övergång och fortsatt säkerhet i ditt nya hem eller företagslokaler.

Jag har frågor gällande mitt larmsystem.

Om du har frågor eller behöver hjälp med ditt säkerhetssystem, är vi mer än glada att assistera dig. Kontakta vår kundtjänst via e-post på info@seagera.se eller ring oss på 010-750 07 27.

Jag har en fråga angående min faktura.

Baserat på ditt avtal kan fakturering hanteras antingen av en finansieringspartner till oss eller direkt från oss. Om du är osäker eller har frågor om din faktura, tveka inte att kontakta oss via telefon på 010 - 750 07 27  eller e-post Info@seagera.se.

Gratis säkerhetsrådgivning
hos Seagera Security

Vi erbjuder gratis säkerhetsrådgivning för att hjälpa dig hitta den bästa säkerhetslösningen för dina behov. Vårt kunniga team analyserar din situation och rekommenderar skräddarsydda lösningar för optimalt skydd.

Kontakta oss idag för att boka din kostnadsfria säkerhetsrådgivning och upplev hur Seagera Securitys intelligenta lösningar ger dig en tryggare vardag.

När du klickar på "skicka" godkänner du vår integritetspolicy
Tack! Vi återkommer till dig snarast.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
imgg1