innrbanner

Om oss

Vi på Seagera Security är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa säkerhetslösningar som ger dig trygghet och skydd.

Utforska fördelarna med Seagera security

medicn-1Intelligent skydd

AI-driven säkerhet som minimerar falsklarm och ger ett effektivt skydd

medicn-2Skräddarsydda
lösningar

Anpassade säkerhetssystem  för att möta dina unika behov och krav.

medicn-3Kombinerade system

övervakning av trådlösa kameradetektorer och fasta live kameror från en plattform.

medicn-4Lokal expertis

Samarbeten med ledande väktarbolag för att säkerställa snabb respons vid larm.

medicn-5Gratis installation

Kostnadsfri installation av säkerhetssystem för hem och företagslokaler.

Intelligenta lösningar För tryggare hem och arbetsplatser

Seagera security är ett unikt säkerhetsföretag som brinner för att erbjuda innovativa och intelligenta säkerhetslösningar för hem, företag och byggarbetsplatser. Vi grundades i Göteborg och är engagerade i att vara en pålitlig partner som skyddar våra kunders mest värdefulla tillgångar över hela sverige. Genom att kombinera vår gedigna erfarenhet inom säkerhetsbranschen med den senaste tekniken och AI, strävar vi efter att minimera risken för falska larm och erbjuda ett effektivt skydd som kan anpassas efter varje kunds unika behov.

imgg1

Kundfokuserad trygghet Med smarta och
flexibla lösningar

Hos Seagera security står kundens trygghet i centrum. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter och lösningar för att hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken. Vår t-protection strategi skapar olika lager av skydd, vilket säkerställer att våra kunder får en säkerhetslösning som är både smart och flexibel. Dessutom erbjuder vi personlig support och utbildningar på plats hos våra kunder, för att säkerställa att de enkelt kan använda och styra sina säkerhetssystem. Välj Seagera security och låt oss vara din partner för en tryggare vardag och framtid.

imgg2

Vanliga frågor om våra tjänster

Är ni godkända av polisen för att utföra larminstallationer?

Ja, Seagera security och all vår personal är polisgodkända för att installera larmlösningar.

Vilka väktarbolag samarbetar ni med ?

Vi samarbetar med sveriges största väktarbolag och väljer ut det väktarbolag som har bäst lokalt närvaro i det aktuella området. Detta bidrar till en snabb respons och effektiv åtgärd vid larm, vilket säkerställer att våra kunders säkerhet alltid prioriteras

Hur skiljer sig era tjänster jämfört med dem andra ?

Seagera security skiljer sig från andra säkerhetsföretag genom att erbjuda en kombinerad säkerhetslösning för utomhusmiljöer, såsom byggarbetsplatser, där vi integrerar trådlösa kameradetektorer med fasta live kameror i ett och samma system. Detta gör det enkelt för användaren att styra och övervaka säkerheten från en enda plattform. Dessutom erbjuder vi kostnadsfri installation av säkerhetssystem för både hem och företagslokaler. Med vår fokus på intelligenta, skräddarsydda lösningar och personlig support, strävar vi efter att erbjuda en överlägsen säkerhetstjänst för våra kunder.

Gratis säkerhetsrådgivning
hos Seagera Security

Vi erbjuder gratis säkerhetsrådgivning för att hjälpa dig hitta den bästa säkerhetslösningen för dina behov. Vårt kunniga team analyserar din situation och rekommenderar skräddarsydda lösningar för optimalt skydd.

Kontakta oss idag för att boka din kostnadsfria säkerhetsrådgivning och upplev hur Seagera Securitys intelligenta lösningar ger dig en tryggare vardag.

När du klickar på "skicka" godkänner du vår integritetspolicy
Tack! Vi återkommer till dig snarast.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
imgg3

Nyheter

imgg4
7/11/2023
Farlig trend på byggarbetsplatser

Vi har observerat en växande trend där byggarbetsplatser säkras med övervakningskameror som inte ens rekommenderas för privat användning på grund av deras bristfälliga kvalitet.

imgg4
15/8/2023
Seagera lanserar ny hemsida

Vi på Seagera Security är stolta att avtäcka vår nya hemsida