inner-bnnr

Kameraövervaknig anpassat efter dina behov från Seagera

Fem anledningar till att välja Seageras kameraövervakning

 • Förebygg brott och skapa trygghet
 • Övervaka även i svagt ljus med nattsyn
 • Anpassningsbara lösningar med AI analys
 • Möjlighet att fjärrövervaka via mobil och dator
 • Bevisa intrång och händelser med kristallklar bild
imgg

Våra andra säkerhetstjänster

icnn1Hemlarm

Skydda ditt hem mot inbrott och andra oönskade händelser.

icnn1Företagslarm

Skydda ditt företag med pålitligt och effektivt företagslarm.

icnn1Bygglarm

Maximal säkerhet på din byggarbetsplats med intelligent teknik.

icnn1Kameraövervakning

Kameraövervakning med intelligent analys för en tryggare miljö.

Upptäck Seageras kameraövervakning för ökad trygghet

Smarta kameror för alla behov, utrustade med AI-analys som kan larma vid situationer som bråk eller olovlig parkering.

Upptäck Seageras kameraövervakning med högupplösning med upp till 12 megapixel för kristallklar bild. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för kameraövervakning i alla miljöer och fjärrövervakning via mobil eller dator. Smartare kameror underlättar din vardag och skapar tryggare miljöer.

imgg2

Seageras intelligenta kameraövervakning

Nedan ser du våra olika kameror och säkerhetsprodukter anpassade för våra kameraövervakningspaket
imgg3

Sentinel kameraövervakning

 • Roterande kamera: PTZ-kameror, även kallade pan-tilt-zoom-kameror, kan rotera 360 grader och användas i patrulleringsläge för att övervaka olika områden.
 • Fasta Live kameror: Med hjälp av våra fasta kameror som placeras strategiskt kan vi enkelt övervaka olika områden.
 • 360 kamera: Med en enda kamera får du enastående 360° panoramautsikt över området.
 • Värmekamera: Med hjälp av AI-analys kan vi detektera kroppsvärme samt brand. Detta är en mycket effektivt hjälpmedel för långdistansdetektering och för snabb identifiering vid brand.
imgg3

Sentinel tillvalstjänster

Förbättra säkerheten på ditt kameraövervakningssystem ytterligare med våra tillvalstjänster.
 • Sentinel LIVE: Kopplar vi dina kameror till larmcentralen. Vid larm kan larmoperatören på larmcentralen direkt se vad som händer på plats live och agera omedelbart
 • Sentinel högtalare: Vid larm så kan larmoperatören på larmcentralen prata ut som är otroligt avskräckande.

Effektiv övervakning med smarta kameror

Seageras kameraövervakningssystem använder smarta kameror med AI-analys för att effektivt övervaka dina lokaler. Våra kameror har avancerade funktioner som kan larma vid ovanliga rörelser, identifiera registreringsnummer på fordon och mycket mer. Vi erbjuder kameror som passar för alla miljöer.

imgg4

Kristallklar bildkvalitet
för ökad säkerhet.

Seageras kameraövervakningssystem ger dig högkvalitativ bildkvalitet på upp till 12 megapixel för kristallklar bild. Detta möjliggör tydlig identifiering av personer och föremål, vilket ökar säkerheten på din fastighet. Vi använder endast kameror av högsta kvalitet för att garantera tillförlitlig och skarp bildkvalitet.

imgg4

Skräddarsydda säkerhetslösningar

Seagera är din pålitliga partner för kameraövervakning med AI-analys. Vi anpassar säkerhetslösningar som uppfyller dina specifika behov och krav för att du ska känna dig trygg och säker från första stund. Med våra avancerade system kan du enkelt spela in och titta tillbaka på händelser vid specifika tidpunkter, och endast se inspelningar av mänsklig aktivitet. Kontakta oss så berättar vi mer.

imgg4

Vår portabla Sentinel Tower Guard

Den intelligenta mobila skyddet som enkelt kan placeras överallt

Identifierar larmet

När larmet utlöses skickas omedelbart bilder och annan viktig information till larmcentralen för att fastställa orsaken till larmet.
imgg5

Säkerhet på högsta nivå med Sentinel Tower Guard

Möt Sentinel Tower Guard - det kompletta kameralarmet som är utformat för att tåla utomhusmiljöer. Med upp till 4K-kvalitet på kamerorna får du kristallklara bilder varje gång. En inbyggd värmeelement och ventilationssystem gör att den fungerar i alla typer av klimater, vilket gör den perfekt för året runt-bruk. Dessutom är den utrustad med en 4G-router och backup-batteri som håller i upp till 12 timmar, så du är alltid uppkopplad även vid strömavbrott.

Larmoperatören vidtar åtgärder vid larm.

Vid ett skarpt larm kontaktas exempelvis Polis och väktare, medan ett falskt larm avbryts utan åtgärd. Larmoperatören har alltid direkt kontakt med dig samtidigt för att informera om situationen.

Vanliga frågor om vår kameraövervakningssystem

Hur fungerar det ifall jag ska ha kameraövervakning på verksamhet?

Vi hjälper er med det ni behöver innan vi installerar ett kameraövervakningssystem hos er, samt ger råd om viktiga faktorer att tänka på. Om er verksamhet är en del av ett fackförbund, är det viktigt att förhandla med facket, detta är något vi kommer att hjälpa er med.

Kan jag koppla era kameror till larmcentral?

Ja, med vår tjänst Sentinel Live från Seagera kan vi koppla upp dina kameror till larmcentralen, vilket möjliggör för larmoperatören att i realtid se vad som händer på platsen och vad som har utlöst larmsystemet. Detta är mycket effektivt eftersom vid ett akut larm kan larmoperatören se vad som händer på platsen och omedelbart direktivera polisen och väktare.

Spelas materialet in och har jag möjlighet att se allt via min mobil? 

Med tillgång till vår app kan du enkelt se både inspelade videoklipp och vad som händer i realtid på platsen

Gratis säkerhetsrådgivning
hos Seagera security

Vi erbjuder gratis säkerhetsrådgivning för att hjälpa dig hitta den bästa säkerhetslösningen för dina behov. Vårt kunniga team analyserar din situation och rekommenderar skräddarsydda lösningar för optimalt skydd.

Kontakta oss idag för att boka din kostnadsfria säkerhetsrådgivning och upplev hur Seagera Securitys intelligenta lösningar ger dig en tryggare vardag.

När du klickar på "skicka" godkänner du vår integritetspolicy
Tack! Vi återkommer till dig snarast.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
imgg6

Supporten är kärnan  i vår verksamhet.

Vi finns här för dig dygnet runt

Vi är tillgängliga för dig dygnet runt och erbjuder både jour och kundservice för att skapa trygghet och enkelhet för dig. Vi tror att säkerhet ska vara enkelt och vår ideologi är att du ska kunna fokusera på det du är bra på medan vi tar hand om det vi är experter på - nämligen säkerhet. Du kan även kontakta oss via e-post när som helst på dygnet.

imgg7