inner-bnnr

Skydda ditt hem Kostnadsfri larminstallation

Fem anledningar till att välja Seageras Hemlarm

 • Fri installation
 • Kopplad till larmcentral, dygnet runt
 • Fri väktarutryckning vid verifierad larm
 • Vi erbjuder fri support vid eventuella fel
 • Anpassade larmsystem för dina specifika behov
imgg1

Våra andra säkerhetstjänster

icn1Hemlarm

Skydda ditt hem mot inbrott och andra oönskade händelser.

icn2Företagslarm

Skydda ditt företag med pålitligt och effektivt företagslarm.

icn1Bygglarm

Maximal säkerhet på din byggarbetsplats med intelligent teknik.

icn1Kameraövervakning

Kameraövervakning med intelligent analys för en tryggare miljö.

Skräddarsydda larmsystem med fri installation

Maximera säkerheten med ett larmsystem
skräddarsytt för just dina behov.

Seagera samarbetar med flera ledande larmtillverkare för att erbjuda en mångfald av högkvalitativa hemlarmsystem med varierande funktioner. Vi strävar efter att tillgodose dina specifika säkerhetsbehov och därför erbjuder vi kostnadsfri installation av ditt hemlarm för att garantera optimal drift.

imgg1

Seageras mångsidiga larmsystem

Med Seageras hemlarmspaket får du fri installation. Du kan alltid lägga till extra produkter för att öka säkerheten ytterligare och anpassa larmsystemet efter dina specifika behov.
im1

Sentinel protect hemlarmspaket

Fri installation och 499:-/månad
 • Larmlösningen innehåller: 2 Kameradetektorer,
  1 Magnetkontakt, 1 Manöverpanel, 1 Siren, Larmdekaler
 • Uppkopplad: Mot larmcentral med fri väktaråtgärd vid verifierad larm.
 • Enkel hantering: Styr ditt larmsystem med
  mobilen eller manöverpanelen och få information om när larmet aktiverades samt vem som aktiverade och inaktiverade.
im2

Sentinel tillvalstjänster

Gör ditt larmsystem ännu säkrare med våra intelligenta produkter.
 • Dimgenerator: Avbryt inbrottet på sekunden. Osynlig och luktfri rök fyller ditt hem och förhindrar tjuven från att se och stjäla något.
 • Sentinel LIVE: Innebär att vi kopplar kameran direkt till larmcentralen. Vid larm kan larmoperatören på larmcentralen direkt se vad som händer på plats och sätta in rätt åtgärd.
 • Sentinel högtalare: Vid larm så kan larmoperatören på larmcentralen prata ut som är otroligt avskräckande.

Åtgärder vid larm med väktare

När Seageras larmsystem aktiveras i ditt hem och larmoperatören bedömer att åtgärder behövs på plats, skickas omedelbart en väktare till din bostad för att säkra upp området. Väktarens främsta uppgift är att identifiera vad som orsakade larmet och samarbeta med både polis och larmoperatören för att ge ytterligare information om vad som har hänt i ditt hem. Om det finns skador på rutor eller annat material, säkrar väktaren upp dessa med skyddsmaterial. Larmoperatören håller dig kontinuerligt uppdaterad om vad som händer på plats.

im3

Professionell installation
av ditt säkerhetssystem

Vi på Seagera tar säkerheten i ditt hem på största allvar och vi ser till att ditt säkerhetssystem installeras på rätt sätt för att maximera skyddet. Våra installatörer är utbildade och certifierade av tillverkarna för att säkerställa en säker och professionell installation som följer tillverkarens normer och regler. Vi är stolta över att kontinuerligt delta i tillverkarnas utbildningar för att alltid vara uppdaterade om den senaste tekniken. Med vår trygga och professionella installation kan du känna dig säker på att ditt larmsystem fungerar optimalt och skyddar ditt hem dygnet runt. Vi sätter din säkerhet i främsta rummet och därför ser vi till att installationen är korrekt och att larmsystemet fungerar som det ska.

im4

Lägg till flera detektorer och anpassa systemet efter dina behov

Med Seageras larmsystem kan du enkelt öka säkerheten i ditt hem genom att lägga till flera detektorer och skapa en anpassad lösning som passar dina behov. Vi har ett brett sortiment av detektorer för att täcka olika områden och identifiera olika typer av hot, såsom rörelse, glasbrott, brand och vattenläckage. Genom att skräddarsy ditt larmsystem och anpassa det efter dina unika behov kan du känna dig trygg och säker i ditt hem.

im5

Vad händer när larmet går ?

Nedanför beskriver vi vad som händer när larmet utlöses från ditt säkerhetssystem i tre enkla steg.
im6

Identifierar larmet

När larmet utlöses skickas omedelbart bilder och annan viktig information till larmcentralen för att fastställa orsaken till larmet.
im7

Larmopratören analyserar larmorsak

Larmoperatören analyserar de bilder och information som har skickats från ditt säkerhetssystem för att faställa larmorsak.
im8

Larmoperatören vidtar åtgärder vid larm.

Vid ett skarpt larm kontaktas Polis och väktare, medans ett falskt larm avbryts utan åtgärd. Larmoperatören håller dig uppdaterad

Vanliga frågor om vårt hemlarm

Vad kostar Sentinel protection larmpaket ?

Seagera erbjuder kostnadsfri installation av vårt Sentinel protection larmpaket för ditt hem. Detta paket är en effektiv säkerhetslösning som garanterar din trygghet och skyddar ditt hem mot inbrott och obehöriga intrång. Vi är stolta över att kunna erbjuda en prisvärd lösning med en månadsavgift på endast 499 kr och fri installation av ditt system.

Vad är Sentinel LIVE?

Seagera Sentinel Live är en kameratjänst som erbjuder direktsänd övervakning vid larm eller överfall. Tjänsten gör det möjligt för  larmoperatören att se live vad som händer på plats för att snabbt och effektivt identifiera larmorsaken. Vid ett skarpt larm håller voperatören Polis och väktare uppdaterade om vad som sker på plats. Om högtalare finns tillgängliga kan operatören också utföra larmutrop för att skrämma bort inkräktaren och öka säkerheten ytterligare.

Jag är inte tekniskt av mig kan jag ändå ha ett larmsystem?

Vi på Seagera förstår att det är viktigt att larmsystem är enkla att använda och därför är våra larmsystem designade med detta i åtanke. Vi guidar dig genom hela processen, från val av larmsystem till installation och användning, vilket betyder att du inte behöver någon teknisk kunskap för att kunna använda våra larmsystem.

Gratis säkerhetsrådgivning
hos Seagera security

Vi erbjuder gratis säkerhetsrådgivning för att hjälpa dig hitta den bästa säkerhetslösningen för dina behov. Vårt kunniga team analyserar din situation och rekommenderar skräddarsydda lösningar för optimalt skydd.

Kontakta oss idag för att boka din kostnadsfria säkerhetsrådgivning och upplev hur Seagera Securitys intelligenta lösningar ger dig en tryggare vardag.

När du klickar på "skicka" godkänner du vår integritetspolicy
Tack! Vi återkommer till dig snarast.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
im9

Supporten är kärnan  i vår verksamhet.

Vi finns här för dig dygnet runt

Vi på Seagera står redo dygnet runt med vår jour och kundsupport för att erbjuda dig trygghet och enkelhet i säkerhetsfrågor. Vi tror på en enkel säkerhetslösning, där du kan fokusera på det du gör bäst medan vi tar ansvar för vår expertis - säkerhet. Kontakta oss via e-post när som helst, vi är här för att hjälpa dig.

im10